Vítajte,
Môžete sa Prihlásiť alebo Registrovať.    Nepamätáte si heslo?

info o Ružínskych kaproch
(1 videní) (1) hosť
DoleStránka: 12345678...15
Téma: info o Ružínskych kaproch
*
info o Ružínskych kaproch Pred 4 rok, 1 mesiac Karma: 9
Tak isto ako Geca ... ba este vjac ma zacina znovu zaujimat Ruzin. Davnejsie som tam dost chodil, ale darily sa len ojedinele a mensie kusky.
Ale minuleho roku sa s Ruziskymi kaprami pretrhlo vreco a potahali sa tam mnozstva kraasnych ryb. Viacero nad 10kg ... a dopocul som sa ze aj kusok okolo 15 a jeden aj nad 20kg! Gratulujem lovcom takychto krasnych ryb z tejto vody
Rotteno
CARPMANIA 4EVER :-P
Gold Boarder
graph
Užívatelia "offline" Zobraziť profil Užívateľov
ICQ#: 300-000-420 Pohlavie: Muž Miesto: Košice _KUNENA_PROFILE_BIRTHDAY: _KUNENA_DT_MONTHDAY_FMT
Administrátor zakázal verejnosti možnosť písania príspevkov.

Odp:info o Ružínskych kaproch Pred 4 rok, 1 mesiac Karma: 1
A este viac gratulujem lovcom ktory taketo ryby dokazu pustit a neodnesu ich do bradanu alebo niektoreho penzionu na brehu Ruzina... tento rok daco vymyslime na ruzinskych supinacov... od 23 juna sa chysta 6-7 dnovecka na ruzin... zatial sme asi 4-5 ti tak uvidime co nam ruzin vyda za poklady..
kura11
Gold Boarder
graphgraph
ICQ#: 282154987 _KUNENA_PROFILE_BIRTHDAY: _KUNENA_DT_MONTHDAY_FMT

Odp:info o Ružínskych kaproch Pred 4 rok, 1 mesiac Karma: 9
Tak dufam ze sa nam nieco pekne podari prekabátit :-P ... je to sice koniec juna ... a na Ruzine sa kapriky vraj lepsie krmia koncom leta - september-oktober .. ale bude to tiez fajn akcia ...
Rotteno
Gold Boarder
graph
ICQ#: 300-000-420 Pohlavie: Muž Miesto: Košice _KUNENA_PROFILE_BIRTHDAY: _KUNENA_DT_MONTHDAY_FMT

Odp:info o Ružínskych kaproch Pred 4 rok, 1 mesiac Karma: 1
Lovil som tam 3 dni tuším sa to tam volalo Huta vyvezené 90m.hľbka vody 9.5m za 3 dni(mesiac september)dvaja 8 kaprov priemerná hmotnošť 6kg najväčší 9.8kg. Brali len skoro ráno od 05.30zhruba do 7.cca. večer a ani v noci ani ťuk.Zaujímavosť kapre sme na sonare našli na našom krmnom mieste ale v hľbke 4m.Nástraha domáca výroba, kukurica naložená v mede.
vojto
Senior Boarder
graphgraph
Pohlavie: Muž Miesto: Vranov

Odp:info o Ružínskych kaproch Pred 4 rok, 1 mesiac Karma: 9
Ja som tam nasiel miesta ... kde sa vyhrievali hejna kaprov ... nie obrovskych ... ale takych od 3-6 kg cca ojedinele bol vacsi ... ale bolo ich spuustu ... siel som s lodkou az k nim a ani im to moc nevadilo .. akurat sa drzali stale tak 5m od lodky najblizsie ... to bola pidívanaa ....
Rotteno
Gold Boarder
graph
Posledná úprava: 10/04/2008 21:pm10 prevod: Rotteno.

Odp:info o Ružínskych kaproch Pred 4 rok, 1 mesiac Karma: 0
Awe rybari. Abyssek zavital aj tu na popud kamosa Rottena, a ked ze sa chysta mnoho ludi sa srat po ruzine a otravovat tam miestne kapre, tam mam pre Vas vsetkych jednu radu. Treba len skusat a mat trpezlivost a venovat sa viac montazam ako druhom guli. Pre vsetkych gecanov a podobnych plytko loviach davam do pozornosti hlbky kolo 10-15 m kde sa kapre v pohodke chytavaju a nieje to nic vynimocne. Ako motyváciu pridam foto z novembrovej vypravy.(za kvalitu obr sorry je to scan)
abyss
Expert Boarder
graphgraph
Pohlavie: Muž Miesto: Košice
Posledná úprava: 10/04/2008 21:pm10 prevod: abyss.

horeStránka: 12345678...15

Môj panel

Prihl. cez Facebook

Komentáre k fotkám

• slepy kapor eej Jozi, nejako mi unikla ta foto aj prihoda...to nema funkcne ocko ci oranzovy zakal? :-O
  • Adacs zeby to prasiatko z Adacsu? kolko ma teraz, naposledy mal 16, gratulujem ;-)
  • ryba-anicka-1 táto...hm...pjekný kaprík...už aj ja mám deficit...heeeeeeeeeeeeeey hooooooooooooooooou ....:)
  • ryba-anicka-9 majster....klobúk dole...:)
  • kaprik 4kg chyteny na match - 0,14mm kmenovy vlasec...takze celkom pekne bojoval ;-)

Fishbook.sk | Kaprari.sk

Mapa stránky | napíšte nám | nastaviť ako homepage | pridať medzi obľúbené | 2008, MassMedia.sk | Všetky práva vyhradené. | massmedia @ massmedia.sk |  INZERCIA