Vítajte,
Môžete sa Prihlásiť alebo Registrovať.    Nepamätáte si heslo?

Prispejte aj Vy svojimi pripomienkami.
(1 videní) (1) hosť
DoleStránka: 12345678
Téma: Prispejte aj Vy svojimi pripomienkami.
*
Prispejte aj Vy svojimi pripomienkami. Pred 4 rok, 1 mesiac Karma: 2
Boli by sme radi, ak by v budúcnosti táto stránka slúžila všetkým "tichým bláznom" (hlavne kaprárom), ako pomôcka či encyklopédia. Budeme radi, ak nám poradíte, čomu sa máme hlavne venovať, akú tému by Ste zaradili do fóra, alebo čokoľvek, čo súvisí s lovom rýb. Stante sa spolutvorcami tejto stránky, či už chcete moderovať vlastné fórum, alebo by Ste chceli priamo pridávať články - dvere máte otvorené.
adminR
Moderator
graphgraph
Užívatelia "offline" Zobraziť profil Užívateľov
Pohlavie: Muž Miesto: Košice
Administrátor zakázal verejnosti možnosť písania príspevkov.
Robert - Administrátor www.KAPRARI.sk

Odp:Prispejte aj Vy svojimi pripomienkami. Pred 4 rok, 1 mesiac Karma: 9
Velmi dobry napad to bol ... toto tu vsetko ... a + bod este pridava aj to ze podla toho co tu vidim tak je to z Košic
Rotteno
CARPMANIA 4EVER :-P
Gold Boarder
graph
ICQ#: 300-000-420 Pohlavie: Muž Miesto: Košice _KUNENA_PROFILE_BIRTHDAY: _KUNENA_DT_MONTHDAY_FMT

Odp:Prispejte aj Vy svojimi pripomienkami. Pred 4 rok, 1 mesiac Karma: 1
Servus rotteno, tak to je dobre ze je tu take forum kosicke-krasnanske, to je prilezitost spoznat sa s dalsimy kapromaniakmi... uvidime kam tato stranka posmeruje ci tu budu chodit viacerí alebo to zanikne... inak cavte vsetci
kura11
Gold Boarder
graphgraph
ICQ#: 282154987 _KUNENA_PROFILE_BIRTHDAY: _KUNENA_DT_MONTHDAY_FMT

táto stránka sa veľmi pekne rozvíja určite má budúcnosť,mohli by sa sem sem dať nejaké recenzie na rybárske náradie a rybárske revíry.
vojto
Senior Boarder
graphgraph
Pohlavie: Muž Miesto: Vranov

Odp:Prispejte aj Vy svojimi pripomienkami. Pred 4 rok, 1 mesiac Karma: 9
seeerus Kuroo
konecne si sem zavital ... taze ides na preteky hajit dobre meno naseho spolku heeeej? :-D
Kua siel by som aj ja ale volno uz naplanovane tak smola ....
Rotteno
CARPMANIA 4EVER :-P
Gold Boarder
graph
ICQ#: 300-000-420 Pohlavie: Muž Miesto: Košice _KUNENA_PROFILE_BIRTHDAY: _KUNENA_DT_MONTHDAY_FMT

je to super vec, bo sa aspon ty co sa ece nepozname pospoznavame pokecame dobre by bolo ako sme mali na kosickom fore netkosice, tam sme boli tiez uz fasa partia a tiez sme sa spoznali cez nu, a niekolkokrat do roka sa konali aj rybostretka, su to vetko fajn ludia vlackary-muskary povecsine a tu by bolo tiez super ak sa nechodi na ryby-zima organizovat take pivo karp stretko, pokecat, pozoznamovat sa, rozobrat co kde ako kedy, popripade plany na sezonu a dohodnut aj spolocne vyjazdy trebarz aj do zahranicia... treba este kusok to spropagovat aby nas tu bolo cim viac... samozrejme ak bude nejaka zaujimava rybacka tak prispejeme nejakym clankom a fotom... za chvilku nas caka adacs tak mozna stamat ak by sa zadarilo pride nejaky clanocek report...
kura11
Gold Boarder
graphgraph
ICQ#: 282154987 _KUNENA_PROFILE_BIRTHDAY: _KUNENA_DT_MONTHDAY_FMT
Posledná úprava: 10/04/2008 20:pm10 prevod: kura11.

horeStránka: 12345678

Môj panel

Prihl. cez Facebook

Komentáre k fotkám

• slepy kapor eej Jozi, nejako mi unikla ta foto aj prihoda...to nema funkcne ocko ci oranzovy zakal? :-O
  • Adacs zeby to prasiatko z Adacsu? kolko ma teraz, naposledy mal 16, gratulujem ;-)
  • ryba-anicka-1 táto...hm...pjekný kaprík...už aj ja mám deficit...heeeeeeeeeeeeeey hooooooooooooooooou ....:)
  • ryba-anicka-9 majster....klobúk dole...:)
  • kaprik 4kg chyteny na match - 0,14mm kmenovy vlasec...takze celkom pekne bojoval ;-)

Fishbook.sk | Kaprari.sk

Mapa stránky | napíšte nám | nastaviť ako homepage | pridať medzi obľúbené | 2008, MassMedia.sk | Všetky práva vyhradené. | massmedia @ massmedia.sk |  INZERCIA